×

KAKO DO TERAPIJE

1 Izberite željeni termin.
2 V najkrajšem času vas kontaktiramo.
3 Dogovorimo termin in storitev.

Za vas smo vedno dosegljivi na info@hiperbarika.si. Hvala!

Delovni čas

Pon - Pet 7:00 - 19:00
Sob - 8:00 - 17:00
Ned - 9:00 - 13:00
Za obisk komore je vedno potreben predhoden dogovor in rezervacija!

ODPRAVA BOLEČIN

Številne študije so jasno pokazale dramatično olajšanje bolečine, ki sledi hiperbaričnim postopkom. To podpirajo uporabiki po vsem svetu, ki poročajo o močnem in podobnem lajšanju bolečine po hiperbarični terapiji.

Večina dokazov kaže, da so protivnetni učinki ključni mehanizem za ta terapevtski učinek. Treba je opozoriti, da petina ameriških prebivalcev Severne Amerike trpi za vnetnimi bolečinami, zato tega fenomena ni mogoče razumeti. K temu je treba dodati še vedno večje število posameznikov, ki jim je predpisan NSAID, ali pa ne morejo prenašati zdravil ali pa so izpostavljeni tveganju za dolgoročna tveganja, povezana z nenehno uporabo. Z naraščanjem števila baby-boomov in pričakovano življenjsko dobo, ta zdravila postajajo vse bolj razširjena in se jih jemlje za brez primere.

Novi nastajajoči podatki zdaj potrjujejo da je podoben učinek po hiperbarični terapiji. Ta dejavnik lahko prispeva razložiti močne in dramatične učinke hiperbarične terapije, ki so bili tako dobro dokumentirani v kliničnih študijah. To nam lahko tudi omogoči boljše razumevanje polnega potenciala hiperbarične terapije v obvladovanja bolečin.    

TOP