×

KAKO DO TERAPIJE

1 Izberite željeni termin.
2 V najkrajšem času vas kontaktiramo.
3 Dogovorimo termin in storitev.

Za vas smo vedno dosegljivi na info@hiperbarika.si. Hvala!

Delovni čas

Pon - Pet 7:00 - 19:00
Sob - 8:00 - 17:00
Ned - 9:00 - 13:00
Za obisk komore je vedno potreben predhoden dogovor in rezervacija!

OKREVANJE PO OPERACIJI

Hiperbarična terapija  pripomore k boljši oksigenaciji tkiva s kisikom, kar pospešuje celjenje. Hiperbarična komora lahko zmanjša bolečino, oteklino in podplutbe , ima lahko celo protibakterijski učinek in tako poveča vaše udobje v obdobju po operaciji in lahko zmanjša zaplete.

Hiperbarična komora vam lahko pomaga zmanjšati neugodje in pospeši proces okrevanja . Mnogi kirurgi priporočajo hiperbarično komoro svojim pacientom pred in po kirurških posegih. Brazgotina se lahko celo bolje zaceli s hiperbarično kisikovo terapijo.

Z znanstvenimi spoznanji, pridobljenimi na področju težav z celjenjem ran in uporabo teh informacij na področju estetske kirurgije, so se zgodile velike spremembe. Hiperbarični kisik je zdaj na voljo posameznikom, ki se poslužujejo kozmetičnim posegom. Edinstven protokol uporabe hiperbarične kisikove komore pred in po kozmetični kirurgiji lahko zmanjša bolečino in oteklino, izboljša cirkulacijo, pospeši proces okrevanja za tretjino in celo izboljša rezultate. Pri posameznikih, ki so opravili obrazni "lifting", operacija vek in dojk, rekonstrukcijo nosu, abdominalno kirurgijo, kemičnimi in laserskimi lupinami ter liposukcijo, so koristili hiperbarični tretmaji pred in po operaciji.

TOP