PO OPERACIJI

Hiperbarična terapija  “polni” tkiva s koristnim kisikom, kar pospešuje celjenje. Hiperbarična komora lahko zmanjša bolečino, oteklino in podplutbe. Ima celo protibakterijski učinek in tako poveča vaše udobje v obdobju po operaciji in lahko zmanjša zaplete.

Hiperbarična komora vam lahko pomaga zmanjšati neugodje in pospeši proces okrevanja . Mnogi kirurgi priporočajo hiperbarično komoro svojim pacientom pred in po kirurških posegih. Brazgotina se lahko celo bolje zaceli  s hiperbarično kisikovo terapijo.

Z znanstvenimi spoznanji, pridobljenimi na področju težav z zdravljenjem ran in uporabo teh informacij na področju estetske kirurgije, so se zgodile velike spremembe. Hiperbarični kisik je zdaj na voljo pacientom, ki se zdravijo z elektivno kozmetično kirurgijo. Edinstven protokol uporabe hiperbaričnega kisika pred in po kozmetični kirurgiji lahko zmanjša bolečino in oteklino, izboljša cirkulacijo, pospeši proces okrevanja za tretjino in celo izboljša rezultate. Pri bolnikih, ki se zdravijo z obraznimi “liftingi”, operacijami vek in dojk, rekonstrukcijo nosu, abdominalno kirurgijo, kemičnimi in laserskimi lupinami ter liposukcijo, so koristili hiperbarični tretmaji pred in po operaciji.