×

KAKO DO TERAPIJE

1 Izberite željeni termin.
2 V najkrajšem času vas kontaktiramo.
3 Dogovorimo termin in storitev.

Za vas smo vedno dosegljivi na info@hiperbarika.si. Hvala!

Delovni čas

Pon - Pet 7:00 - 19:00
Sob - 8:00 - 17:00
Ned - 9:00 - 13:00
Za obisk komore je vedno potreben predhoden dogovor in rezervacija!

Samozavest in odlično počutje

Znanost skrita za čarobno močjo kisika

 

Za obnavljanje poškodovanih kožnih celic, regeneracija kože po poškodbah in zmanjšanje vidnih gub je pomemben zdrav krvni obtok. Povečana cirkulacija kisika v telesu lahko doseže prizadeta območja in pozroči, da se znova zaženejo naravni procesi, kot sta sinteza kolagena in regeneracija tkiva.

Hiperbarična komora

Za pomlajevanje kože

Med terapijo v hiperbarični komori telo prejema kisik pri višjem atmosferskem tlaku kar poveča dotok kisika v krvni obtok.

Povišan nivo kisika, ki doseže slabo prekrvavljena ali celo hipoksična območja, kot so mesta poškodb ali rane, pomaga telesu, da se ta hitreje regenerira na naraven način in tudi pomladi videz.

Osvežujoč, pomirjajoč občutek kisika ustvarja endorfine, hormone dobrega počutja. Poleg očitnega vpliva na naše splošno dobro počutje, kisik prispeva tudi k vitalnosti kože z razstrupljanjem krvi in izboljšanjem celičnih procesov, ki vplivajo na staranje.

Kisik spodbuja naravni proces regeneracije

Osvežite svoje telo z vsakim vdihom

Hiperbarična kisikova terapija je udobna in sproščujoča. Vse kar morate storiti je dihati v komori s povečanim atmosferskim tlakom, ki izboljša distribucijo kisika skozi kapilare, tkiva, organe in možgane. Terapija je neinvazivna in primerna skoraj za vsakogar, razen določenih izjem.

• Ponovno aktivira kožne celice in izboljša krvni obtok

• Spodbuja naravni proces regeneracije in odpornosti

• Poveča vitalnost, izboljša koncentracijo in spomin

• Zmanjša utrujenost in izboljša vzdržljivost

• Pospeši obnovo celic in pomaga pri ukrepih proti staranju

 • Odstrani občutek izčrpanosti

Pomembnost virov kisika

Zavrtite čas nazaj in dosežite optimalno počutje

S staranjem telesne funkcije izgubijo svojo zmožnost, zlasti zaradi pretoka kisika do različnih vitalnih organov, kot so koža, srce, pljuča, ledvice ipd

Terapija s kisikom izjemno dobro vpliva na ožilje in prekrvavitev. Dopolnjena količina kisika v krvi bo spodbudila nastanek novih žil, novih matičnih celic in celo novih možganskih celic. Telo bo kisik sprejelo kot nov vir, ga usmerilo na prizadeta območja in spodbudilo obnovo.

Hiperbarična komora za lepoto in počutje

Pomladite svoje telo in duha

 

TOP